Pitchings
Somiatruites; L’estètica i els ous, com a fil conductor del disseny d’una carta.
Són molts els aspectes que defineixen cadascun dels plats d’un restauran: els ingredients, el gust, les textures, la composició. Però per què un munt de plats esdevinguin una carta i facin la identitat d’un restaurant, han d’estar lligats per un fil conductor.
El disseny dels plats, al voltant dels ous i la seva estètica, han estat els elements identitàris del SomiaTRUITES
>> INSCRIU-TE AQUÍ
Ponent:
David Andrés
Horari:
6/10/2016, 17:30h
Preu:
Accés gratuït.
Són molts els aspectes que defineixen cadascun dels plats d’un restauran: els ingredients, el gust, les textures, la composició. Però per què un munt de plats esdevinguin una carta i facin la identitat d’un restaurant, han d’estar lligats per un fil conductor.
El disseny dels plats, al voltant dels ous i la seva estètica, han estat els elements identitàris del SomiaTRUITES
Ponent:
David Andrés
Horari:
6/10/2016, 17:30h
Preu:
Accés gratuït.
