loading...
Your address will show here +12 34 56 78

El treball cooperatiu i
col·laboratiu com a eina de futur

Igualada, 15 de desembre de 2017

IDEA -Igualada disseny en acció- va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de posar en valor el disseny com a estratègia d’innovació i de canvi. D’identificar la diversificació de l’activitat productiva i generar sinergies que permetin potenciar la reindustrialització del territori, posant l’accent en l’economia del coneixement.

En l’edició d’aquest any hem volgut posar el focus en el treball cooperatiu i col·laboratiu com a eina de futur. Hem convidat persones que ens expliquin iniciatives que han fet del treball col·laboratiu la clau del seu èxit, en un ventall que va des de l’economia social a projectes empresarials que agrupen grans corporacions. Entenem que són bons exemples de desenvolupament que han suposat interessants alternatives als territoris on s’han portat a terme.

Trobar punts de coincidència, compartir habilitats i experiències professionals i posar-les en comú en fa més competitius i estem convençuts que aquest és el camí que ens pot portar a un futur productiu millor. Tan si estem parlant de projectes que estan a punt de veure la llum com també de realitats empresarials consolidades. Treballar junts sempre ens fa més forts.

Us convidem a participar de les sessions que us proposem per a aquesta edició amb el convenciment que us seran del tot estimulants.

IDEA és les preguntes. IDEA és les respostes

disseny=igualada

>> Programa IDEA 2017

Més informació: info@dissenyigualada.com